Foto-expositie in de Stopera: ”5 Open Atelierroutes Binnenstad”, Yvonne Kieft uitgekozen voor categorie Schilderkunst

Op gezette tijden worden in stadsdeel Centrum van Amsterdam Open Atelierroutes gehouden. Het zijn er vijf: Westelijke Eilanden, Nieuwmarkt, Jordaan, Plantage-Weesperbuurt en Centrum-Oost (van Amstel tot spoor bij Panamakade) In totaal nemen ongeveer 300 kunstenaars deel aan deze bij het publiek zeer geliefde kunstmanifestaties. Foto-expositie 5 Open Atelierroutes Amsterdam centrumDe Open Ateliers Jordaan wordt elke twee jaar georganiseerd door de deelnemers zelf en vindt plaats in 2012 voor de 13e keer op 18, 19 en 20 mei.  In een aantal ateliers zijn er optredens van musici en dichters en op diverse plaatsen zijn groepsexposities en samenwerkingsprojecten te zien.
Op 7 februari organiseren de gezamenlijke kunstroutes weer een fototentoonstelling in de Stopera. Hier zal een foto van een van mijn werken, ‘Florale X’ te zien zijn.
De 5 Open Atelierroutes willen een overzicht geven van wat er op de kunstroutes in 2012 gepresenteerd gaat worden: schilderen, tekenen, beeldhouwen, keramiek, grafiek, fotografie, textiel, sieraden etc. Stadsdeel Centrum vindt de kunstroutes van groot belang en ondersteunt deze tweede fotopresentatie weer van harte.
Op dinsdag 7 februari om 17.30 uur is de officiële Opening van de ‘foto-expositie Open Ateliers Binnenstad’ in de Stopera, door de Amsterdamse wethouder Rengelink. De Foto-expositie is van 7 februari t/m 15 maart te zien in de Stopera, op de Rode Wand in de stadhuisdoorgang, tegenover de kassa’s van het Muziektheater, Amstel 3 en te bezichtigen van 7 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s avonds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.