Lustrum, Vereniging Amstellandkunst 2007-2012; Overzichtstentoonstelling in Denieuwegalerie en Sporentocht door Amstelland

Lustrum expositie ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van AvK – Vereniging Amstellandkunst van  8 maart t/m 8 april 2012. Van iedere kunstenaar is een werk te zien  in Denieuwegalerie, Passeerdersgracht 23, 1016 XG Amsterdam.De feestelijke opening vindt plaats op zondag 11 maart om 16.00 uur met een toespraak van voorzitter Henry Neeter in het bijzijn van burgemeester Jan van Zanen van Amstelveen. Er wordt een speciaal ter gelegenheid van het lustrum verschenen boekje overhandigd.

Tezamen met de tentoonstelling is er een aankondiging d.m.v. ‘een sporentocht door Amstelland’. Tussen 5 maart en 8 april zijn ‘sporen’ (foto’s van kunstwerken) van 40 kunstenaars van de Vereniging te vinden op verschillende openbare locaties in Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en Amsterdam: Mijn foto van Florale X tezamen met uitnodigingen en de route-kaart naar Denieuwegalerie zijn te vinden bij: Potterie/Galerie ‘Het Oude Dorp‘ Dorpsstraat 29, 1182 JA Amstelveen 020-6472403.