Wintertentoonstelling in Nieuwe Galerie, Amsterdam

In november 2009 t/m januari 2010 exposeren 12 leden van de AvK Amstelveenkunst in de Nieuwe Galerie AvK. De opening van deze wintertentoonstelling  is op vrijdag 6 november om 17 uur, A.J. Ernststraat 665 in Amsterdam-Buitenveldert en zal worden verricht door Marlies Pennings, coördinator bewonersparticipatie Buitenveldert, voormalig beleidsmedewerker Kunst en Cultuur.Winterexpositie AvK

De tentoonstelling duurt t/m zaterdag 2 januari 2010.

De deelnemers:
Marianne Brachus, digitale collages, Adri Capelle, beelden, Noor Geurts, schilderijen, Doortje de Haan, gemengde techniek, Yvonne Kieft, schilderijen, Marianne van der Meer, schilderijen, Mariska Nieuwendijk, schilderijen/beelden, Jos Out, beelden, Neely Schaap, schilderijen, Lize ten Siethoff, beelden, Astrid Stoffels, schilderijen, Annette van Waaijen, foto’s met borduurwerk.

De galerie is open op vrijdag van 13 – 18 uur, op zaterdag van 13 – 17 uur en op de 2 kunstzondagen: 22 november en 20 december 2009. Op zondag 22 november geeft Pascale Lefebvre een workshop zijdeschilderen van 14.00 tot ca. 16.00 uur en op 20 december is er een workshop schilderen voor kinderen door Noor Geurts.

——————————————————————————————————————————————————————————————