Dorpsfestijn 21 juni Oude Dorp Amstelveen/Museum Jan van der Togt

Zaterdag 21 juni 11.00 uur het Oude Dorp van Amstelveen : Het DORPSFESTIJN!

De opbrengsten gaan  naar het goede doel*. Neem ‘kunst of kitsch’ mee en laat het door professionals taxeren! Er zijn kraampjes, workshops, muziek, een veiling, kortom veel te zien en te doen. De kunst- en talentenveiling (van hockey clinic tot…) is in Museum Jan van der Togt om 17.00 uur.

Florale V 30x30 olieverf Y. Kieft 2011
Florale V 30×30 olieverf Y. Kieft 2011

De kunstwerken zijn beschikbaar gesteld door professionele Amstelveense kunstenaars. Dit jaar heeft jubilerend organisator Rana, Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel *’Dagcentrum De Mozaïek’ uitgekozen en hoopt de aanschaf van een rolstoelfiets te kunnen realiseren. Zie voor het volledig programma en het veilingboekje http://www.rotary.nl/amstelveennieuweramstel/nieuws/dorpspleinfestijn-2014-persbericht/