Kunstroute Aalsmeer 20 & 21 september 2014

Spread the love

Tijdens de Kunstroute Aalsmeer exposeer ik met 16 kunstenaars in Jachthaven Otto, Uiterweg 94 (locatie 1). Zaterdag 21 september om 11.oo uur vindt hier de officiële opening plaats; muziek van Lyda’s Ladies.

Kunstroute Aalsmeer is een uniek en inspirerend evenement met landelijke flyer-foto_kunstroute-Aalsmeer_2014-1bekendheid dat jaarlijks plaatsvindt in het 3e weekeinde van september. Meer dan 100 (binnen- en soms buitenlandse) kunstenaars, dichters en musici tonen in één weekend op 23 locaties hun ‘kunsten’ aan meer dan 2000 bezoekers.

Waar & wat
Op veelal unieke locaties genieten bezoekers van schilderijen, aquarellen, tekeningen, grafieken, beelden, fotografie, keramiek, sieraden, poëzie, jazz, klassieke- en wereldmuziek. Demonstraties: oa. steenhakken door Sansia, schilderen mixed media door Sunny Neeter, workshops oa. porseleinen tegels beschilderen door Tries Smilde, veldbloem-schilderen, 3D printen van sieraden etc. Kortom een enerverend en verrassend weekend vol kunst & cultuur!

Wanneer
Zaterdag 20 en zondag 21 september 2014, openingstijden: 12.00-17.00 uur, route informatie en flyer www.kunstrouteaalsmeer.nl