Kunstroute Aalsmeer 20 & 21 september 2014

Tijdens de Kunstroute Aalsmeer exposeer ik met 16 kunstenaars in Jachthaven Otto, Uiterweg 94 (locatie 1). Zaterdag 21 september om 11.oo uur vindt hier de officiële opening plaats; muziek van Lyda’s Ladies.

Kunstroute Aalsmeer is een uniek en inspirerend evenement met landelijke flyer-foto_kunstroute-Aalsmeer_2014-1bekendheid dat jaarlijks plaatsvindt in het 3e weekeinde van september. Meer dan 100 (binnen- en soms buitenlandse) kunstenaars, dichters en musici tonen in één weekend op 23 locaties hun ‘kunsten’ aan meer dan 2000 bezoekers.

Waar & wat
Op veelal unieke locaties genieten bezoekers van schilderijen, aquarellen, tekeningen, grafieken, beelden, fotografie, keramiek, sieraden, poëzie, jazz, klassieke- en wereldmuziek. Demonstraties: oa. steenhakken door Sansia, schilderen mixed media door Sunny Neeter, workshops oa. porseleinen tegels beschilderen door Tries Smilde, veldbloem-schilderen, 3D printen van sieraden etc. Kortom een enerverend en verrassend weekend vol kunst & cultuur!

Wanneer
Zaterdag 20 en zondag 21 september 2014, openingstijden: 12.00-17.00 uur, route informatie en flyer www.kunstrouteaalsmeer.nl