4 en 5 okt. 2014 jaarlijkse Amstelveense Atelierroute

In het weekend 4 en 5 oktober 2014 van 11.00-17.00 uur vindt de 23e Atelier-route in Amstelveen plaats.  72 Amstelveense kunstenaars openen hun atelierdeuren voor het publiek. Een selectie van mijn werk  en van 11 collega’s zal te zien zijn bij de Vereniging Amstellandkunst (VAK) in de Dorpskerk, het karakteristieke beeld in het Oude Dorp van Amstelveenen bovendien, schuin tegenover het Museum Jan van der Togt gelegen.

open ateliers Amstelveen 2014Tegenwoordig is hier de tandheelkundepraktijk van Marco Diercks gevestigd. Deze heeft met veel respect voor het Monument, de inwendige renovatie met smaak volbracht. Aan de buitenkant is de kerk nog steeds De Dorpskerk; binnenin wordt de bezoeker verrast door de moderne en goedgevonden details, de prettige sfeerbeleving waar de serene rust bewaard is gebleven.

De overzichtstentoonstelling, van alle deelnemers is er één werk te zien, is in de Kunstuitleen op het stadshart.  In Amstelveen Dichtbij van 1 oktober wordt de plattegrond én de deelnemerslijst gepubliceerd, maar ook hier.

informatieblad atelierroute Amstelveen