Atelierroute 2010, overzichtstentoonstelling in de Kunstuitleen Amstelveen

Dit jaar vindt de Atelierroute plaats in het weekend van 10 en 11 april van 11.00 tot 17.00 uur. Tezamen met 12 andere leden van de vereniging Amstelveenkunst ben ik aanwezig in Denieuwegalerie Het Paviljoen, naast V&D op het Stadshart. De grote opening van de overzicht-tentoonstelling van de Atelierroute 2010 en het Alienproject, wordt op zondagmiddag 28 maart om 15.00 uur verricht door Prof. Dr. Vincent Icke, hoogleraar theoretische sterrenkunde aan de Universiteit van Leiden en kunstenaar/eigenaar van Alien Art.

Plaats van opening: Kunstuitleen Amstelveen, Stadsplein 103 (1e etage bibliotheek).
Binnenloop vanaf 14.30 uur.

Meer informatie: www.kunstuitleenamstelveen.nl of www.atelierrouteamstelveen.nl.

——————————————————————————————————————————————————————————————

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.