Vereniging Amstelland Kunst (VAK): 10-jarig jubileum.


V
ereniging Amstelland Kunst (VAK)
viert 2 t/m 28 mei 2017 haar 10-jarig bestaan met een jubileumtentoonstelling in het Museum Jan van der Togt, titel:  ‘Een VAK apart’.

Ik ben acht jaar geleden in 2009,  lid geworden van deze beroepsvereniging en zal aan deze expositie deelnemen. Deze jubileumexpositie is in een mooie ruimte en zal een prachtig overzicht bieden van het werk van 45 kunstenaars en belooft zeer veelzijdig te worden; met schilderijen, foto’s, sieraden, beelden en keramiek. De officiële opening is op woensdag 3 mei om 17.00–19.00 uur en wordt verricht door Heleen van Ketwich-Verschuur, museumdirecteur. U bent allen van harte welkom om dit onder het genot van een drankje mee te komen vieren! Het adres: Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, 1182 JE Amstelveen (Oude Dorp).