Amstelveen 24Hrs; expositie in kringloop De Boem op 25 september 2021.

Op zaterdag 25 september organiseert Kringloopwinkel De Boem in het kader van Amstelveen 24Hrs een modeshow en een expositie met 25 duurzame kunstwerken; gemaakt van hergebruikte materialen. Mijn werk ‘My World’ is hier ook te zien. De compositie bestaat uit hergebruikt ‘bak’-papier dat buiten door de slakken deels werd opgegeten. Daarnaast is er textiel in verwerkt: van een oude handschoen en trui. De feestelijke opening om 12.00 uur word verricht door @FloortjeGordon, wethouder Amstelveen Duurzaamheid, met een prijsuitreiking. Maar ook daarna kun je de expositie bekijken en een kringloopvondst op de kop tikken. Tijd: 12-17 uur. Reserveren is niet nodig, wel hanteren zij een mandjesbeleid, zijn deze op dan dient u even te wachten totdat er een vrij is. #amstelveen24h #visitamstelveen #reuse #reduce #recycle #sustainable #sustainableart #24hamstelveen #paper,#art,#paperart,#papier,#kunst#papierkunst,#collage,#artwork,#contemporaryart,#snailart,#snailes,#slakken,#sustainable art, #madebynature #kringloop

‘My World’ papier, mixed media in plexiglas 40x30cm. Yvonne Kieft 2021.jpg