Amstelveen 24Hrs; expositie in kringloop De Boem op 25 september 2021.

Op zaterdag 25 september organiseert Kringloopwinkel De Boem in het kader van Amstelveen 24Hrs een expositie met duurzame kunstwerken gemaakt van hergebruikte materialen.
Deze expositie toont de 25 beste werken van de inzendingen die door een jury, met curator Pascale Lefebvre, zijn uitgekozen.

Mijn werk ‘My World’ is hier ook te zien, een voorstelling van een oude boom op het moeilijk te fotograferen materiaal plexiglas..
De compositie bestaat uit hergebruikt ‘bak’-papier dat in de natuur aan organische processen heeft blootgestaan en deels door slakken werd opgegeten. Daarnaast is er textiel van een kanten handschoen en draden van een trui in verwerkt. De feestelijke opening om 12.00 uur word verricht door @FloortjeGordon, wethouder Amstelveen Duurzaamheid, met een prijsuitreiking. Maar ook daarna kun je de expositie bekijken en een kringloopvondst op de kop tikken. Tijd: 12-17 uur. Reserveren is niet nodig, wel hanteren zij een mandjesbeleid, zijn deze op dan dient u even te wachten totdat er een vrij is. #amstelveen24h #visitamstelveen #reuse #reduce #recycle #sustainable #sustainableart #24hamstelveen #paper,#art,#paperart,#papier,#kunst#papierkunst,#collage,#artwork,#contemporaryart,#snailart,#snailes,#slakken,#sustainable art, #madebynature #kringloop

‘My World’ papier, mixed media in plexiglas 40x30cm. Yvonne Kieft 2021.jpg