Open Atelierroute 2 en 3 april 2011 Amstelveen en overzichtstentoonstelling

De open atelierroute in Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 april van 11.00-17.00 uur. U kunt mij en Ria Demarteau vinden in het tijdelijke gast-atelier van Corry Zwart, Amsterdamseweg 304 (aan het natuurpark de Braak, naast Stichting de Uiterton). Corry zal tevens  voor de kinderen diverse creatieve workshops geven.

Voorafgaand is er een overzichtstentoonstelling in de kunstuitleen aan het Stadsplein van zaterdag 19 maart tot en met zondag 3 april. De opening van de Atelierroute vond plaats op donderdag 19 maart om 15.30 uur in de Kunstuitleen Amstelveen met de tentoonstelling van de deelnemende kunstenaars. Voor een volledig overzicht van de deelnemers en meer info: www.atelierrouteamstelveen.nl en www.sbkamstelveen.nl www.openateliers.nl en een impressie van 19 maart op RTV en Amstel1TV ——————————————————————————————————————————————————————————————

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.