Expositie Amstellanddag 5 juni Boerderij BouwLust, Nes a/d Amstel

Op uitnodiging van de Delftse kunstenaar Camiela Warringa exposeren Yvonne Kieft (schilderijen) en Adriaan Heijboer (fotografie) tijdens de vijfde Amstellanddag op zondag 5 juni as. Deze werken zijn vervaardigd op boerderij BouwLust en haar inspirerende omgeving tijdens een open werkplaats, georganiseerd door Werkplaats La Muze

Tevens staan er op het programma; een zangpresentatie (thema ”Licht en Lucht”), koken met de boerin en er is een kok voor kinderen. Boerderij Bouwlust is oorspronkelijk een melkveehouderijbedrijf dat haar authenticiteit heeft weten te behouden.Tegenwoordig werkt Boerderij BouwLust samen met diverse organisaties en heeft een gevarieerd aanbod van activiteiten; cursussen schilderen en koken, fotografie- en zangworkshops, kunstwerkplaats, trommelen, B&B, kamperen. Op en rondom het erf zijn er schapen, pony’s, geiten, kippen, konijnen, pauwen, eenden, katten en een hond. Boerin Marie-José van Oostveen begeleidt tevens jongeren in het project Buitenschool.

Boerderij BouwLust, Ringdijk 21 , Nes a/d Amstel : routebeschrijving Voor meer informatie/plattegrond van  alle deelnemers: www.beschermersamstelland.nl.

—————————————————————————————————————————————————————————————-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.